Hockeyclub SCHC rouwt om overleden doelvrouw

BILTHOVEN - Hockeyclub SCHC herdenkt dinsdagavond keepster Inge Vermeulen. Zij overleed afgelopen weekend op 30-jarige leeftijd. Vermeulen was de afgelopen acht seizoenen keepster van het eerste damesteam van SCHC, dat uitkomt in de hoofdklasse. Ook was ze actief als trainster van de jeugd van SCHC.
In het clubhuis van SCHC is dinsdag tussen 19.00 en 22.00 uur voor iedereen gelegenheid om samen stil te staan bij het overlijden van Vermeulen. De speelsters van het eerste damesteam zullen daar niet aanwezig zijn. "Voor hen is de impact nóg groter, want zij hadden zaterdag nog met haar in het veld gestaan", zegt voorzitter Stephan van der Vat. "Zij komen op een andere plaats bij elkaar, met professionele begeleiding."
Van der Vat schrijft op de website van de club dat iedereen bij SCHC haar kende een enorm gedreven en gepassioneerde topsportster met een grote betrokkenheid bij de vereniging.
Het is nog niet duidelijk of de vrouwen van SCHC komende zaterdag in actie zullen komen tijdens de laatste speelronde van de reguliere zaalhockeycompetitie. "Wij zijn daarover in overleg met de bond", aldus voorzitter Van der Vat. "Als Inge zaterdag begraven wordt, zullen we niet spelen. Wat er gebeurt als de uitvaart voor het weekend plaatsvindt, weet ik nog niet."

SCHC-voorzitter Van der Vat, in gesprek met Bert Kous

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.