Familie zieke Madelief (2): Stop kaartenactie

UTRECHT - De familie van de zieke Madelief roept op om geen kaartjes meer te sturen naar het 2-jarige meisje. Het Prinses Máxima Centrum in Utrecht wordt de laatste dagen overstelpt door post nadat de ouders een oproep op Facebook hadden gedaan.
De 2-jarige Madelief ligt in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht en lijdt aan neuroblastoom kinderkanker. Ze vindt het erg leuk om post te ontvangen en alle kaartjes te lezen. Daarom vroegen de ouders van het meisje op Facebook om een kaartje te sturen.
Die actie sloeg behoorlijk aan. Volgens een familielid van Madelief werden er dinsdag 2500 kaartjes bezorgd en dat levert de nodige problemen op. Het ziekenhuis kan die post namelijk niet aan en moest vanochtend een busje met post wegsturen. Ook de vader van Madelief is behoorlijk wat tijd kwijt met het naar huis brengen van de kaartjes.
De familie van Madelief vraagt mensen nu om vooral geen kaartjes meer te sturen. Wel wordt het op prijs gesteld als mensen een donatie doen op Stichting Madelief Boon. Het rekeningnummer van dat goede doel wordt binnenkort op Facebook bekendgemaakt.
In de tussentijd kijken zowel de familie van Madelief als de ziekenhuisleiding lichtelijk bezorgd uit naar morgen: dan wordt er namelijk nog meer post voor Madelief verwacht.

Tante Madelief: "Het is een beetje te gek allemaal"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.