Hond Bobby terug na halve provincie te zijn doorgewandeld

ZEIST - De weggelopen hond Bobby uit Zeist is weer terug na omzwervingen die hem onder meer naar Driebergen, Wijk bij Duurstede en Houten hebben geleid.
De hond werd begin januari bij een nieuw baasje in Zeist geplaatst maar rende daar vrijwel meteen weg. Betty uit Amsterdam was verantwoordelijk voor het plaatsen van Bobby in Zeist en hielp mee zoeken omdat de hond haar goed kent. Die zoekactie leverde lange tijd niks op: het dier werd wel gezien in onder meer Driebergen en Wijk bij Duurstede maar was te schuw om gevangen te worden.
Dinsdag kwam dan eindelijk het verlossende telefoontje. Een boer uit Houten had de hond gezien en via-via werd Betty gebeld. Toevallig was zij enkele honderden meters verderop naar de hond aan het zoeken. Samen met haar eigen honden wist de Amsterdamse Bobby uiteindelijk te vangen.
Bobby is na zijn avontuur wel wat mager maar lijkt verder gezond. Om iedereen die mee heeft helpen zoeken te bedanken, is er binnenkort een feestje. Dan mogen hondenliefhebbers met Bobby taart eten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.