Hoogbejaarde Theo (94) en Dicky (85) stappen in huwelijksbootje

AMERSFOORT - Je bent nooit te oud om te trouwen. Dat bewijzen de Amersfoortse Theo (94 jaar) en Dicky (85 jaar). Donderdag stappen ze in het huwelijksbootje. Volgens de tortelduifjes was het liefde op het eerste gezicht.
De twee leerden elkaar kennen tijdens een cruise. Dicky hoorde van haar vriendin dat Theo een oogje op haar heeft. "Op een gegeven moment kwam hij bij ons aan tafel zitten en is niet meer weggegaan."
Het stel woont al een paar jaar samen. De buurt is dolblij voor het bejaarde koppel en heeft het huis al feestelijk versierd.

NIET IEDEREEN BLIJ

Volgens de bruidegom is niet iedereen even blij met het huwelijk. "Niet al mijn kinderen staan te juichen", zegt Theo. Dicky vult snel haar aanstaande man aan: "Wij leven ons eigen leven en doen wat we zelf willen".
Na de huwelijksvoltrekking in het stadhuis gaat het kersverse echtpaar naar een zaaltje in de buurt. "Daar is het feest. Maar we willen geen chagrijnige mensen, die blijven maar thuis", aldus Dicky.

JAN SMIT

De bruid werd dinsdagochtend om 7 uur al wakker gebeld door verschillende media. "We zaten in dezelfde uitzending als Jan Smit en hij heeft toen beloofd om tijdens de ceremonie te komen zingen."
Toch komt de bekende Volendammer niet op het huwelijk. Tegen RTV Utrecht zegt de zanger tijdens de ceremonie voor zijn promotour onderweg te zijn. Maar hij stuurt het verliefde stel wel zijn nieuwe CD.

Hoogbejaarde Theo (94) en Dicky (85) stappen in huwelijksbootje

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.