Twee regiogenoten in finale Miss India Holland 2015

PROVINCIE UTRECHT - De 18-jarige Charana Chhanai uit Houten staat in de finale van Miss India Holland 2015. Ook de 21-jarige Shaïsta Thakoersingh uit Bosch en Duin is in de race. De missverkiezing is een jaarlijkse wedstrijd voor jonge vrouwen met Hindoestaanse roots.
Charana kwam per toeval in de wedstrijd terecht, zegt ze tegen RTV Utrecht. Ze bezocht samen met haar vader een beurs toen een fotograaf haar aansprak. "Hij zei dat ik mee moest doen en dat heb ik toen maar gedaan. "
"Ik kwam door de eerste voorronde heen en sta nu dus in de finale!", aldus Chhanai. "Het is een hele eer, omdat die missverkiezing altijd enorm groot opgezet wordt. Het deelnemersveld is enorm sterk, maar ik ga goed voor de dag komen en hoop dat ik ga winnen."
De finale is op 15 maart in Rotterdam. Chhanai, eerstejaarsstudent Evenentmanagement aan de Hogeschool van Utrecht, neemt het dan op tegen 19 andere schonen.
Als Chhanai of Thakoersingh winnen, mogen ze afreizen naar de Indiase stad Mumbai. Daar wordt later dit jaar de grote Indian Princess Internationalverkiezing gehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.