Brothers stopt met discoavonden

BUNNIK - De Bunnikse discotheek Brothers stopt met de vaste wekelijkse feesten. De bekende uitgaansgelegenheid gaat zich vooral richten op het organiseren van grote evenementen en bedrijfsfeesten. Het wekelijks bezoeken van een club zou niet meer van deze tijd zijn.
De club Brothers wordt per 1 maart volledig toegevoegd aan de naastgelegen evenementenhal Studio A12. Daarmee wordt Studio A12 uitgebreid tot een "hoogstaand eventcentre" met een capaciteit van 4.000 bezoekers. De vier studio's zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen van verschillende externe organisatiebureaus.
"Voor de diehard-clubganger: niet getreurd. Tot 1 maart kun je nog gewoon elke week bij ons terecht voor een geweldige clubavond. Daarna zien we je graag terug op onze nóg grotere feesten", laat de discotheek weten. Ook blijft de maandelijkse avond voor jonge bezoekers bestaan.
Brothers werd de afgelopen jaren drie keer uitgeroepen tot populairste uitgaanslocatie van Nederland. Bij de opening in 1997 werd het bedrijf in één klap de grootste discotheek van Midden-Nederland.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.