Huwelijk hoogbejaard stel in Amersfoort voltrokken

AMERSFOORT - In Amersfoort is donderdag een bijzonder huwelijk voltrokken. De hoogbejaarde Theo (94 jaar) en Dicky (85 jaar) gaven elkaar in het stadhuis het jawoord. Bij de ceremonie waren enkele familieleden, buren, vrienden en veel journalisten aanwezig.
Eerder deze week legden Theo en Dicky op RTV Utrecht al uit waarom ze gaan trouwen. "Natuurlijk omdat we van elkaar houden", zei Dicky. "Maar het is ook een beetje een moetje."
Het stel woont al enkele jaren samen, maar als Dicky zou overlijden staat Theo op straat. "Hij kan toch niet in een doos slapen", reageert Dicky.
De tortelduifjes leerden elkaar kennen op een cruise. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. De kinderen van het bruidspaar waren niet bij de ceremonie aanwezig, omdat zij niet echt staan te springen om hun ouders opnieuw te zien trouwen.

BOLSIUS

Burgemeester Bolsius bracht donderdagochtend een bezoek aan het bijzondere bruidspaar. Donderdagmiddag hield het stel een receptie voor buren, vrienden en familie. Of de kinderen daar wel bij aanwezig waren, is niet duidelijk.

Huwelijk hoogbejaard stel in Amersfoort voltrokken

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.