Jezus Leeft doet mee aan Statenverkiezingen

PROVINCIE UTRECHT - Een opvallende nieuwkomer volgende maand bij de Provinciale Statenverkiezingen: de partij Jezus Leeft hoopt op een of twee zetels in Utrecht.
De partij houdt zich niet alleen bezig met christelijke zaken. Zo wil Jezus Leeft volgens het verkiezingsprogramma onder meer tol heffen op provinciaal vrachtverkeer, een bouwstop voor grote steden en meer rotondes in de regio. Ook wil de partij dat koeien vaker in de wei lopen.
Volgens initiatiefnemer Joop van Ooijen zijn de christelijke partijen CDA, ChristenUnie en SGP te soft. "Wij vinden dat mensen zich moeten bekeren tot Jezus, anders blijft het dweilen met de kraan open. Alleen dan wordt de maatschappij beter."
Utrecht is overigens niet de enige provincie waar Jezus Leeft campagne voert. Evangelist Joop van Ooijen wil ook in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland meedoen.
Overigens is Jezus Leeft niet de enige nieuwe partij die mee doet. Ook Provincie@Inwonersbelangen, de Vrijzinnige Partij en de Libertarische partij doen een gooi naar een zetel.

'Nieuwe partijen doen gooi naar Statenzetel'

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.