RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bewoners zorgcentrum Vinkenoord hopen op investeerders

DE RONDE VENEN -

De bewoners van zorgcentrum Vinkenoord in Vinkeveen hebben hun hoop gevestigd op rijke plaatsgenoten. Het huis gaat sluiten en dus moeten de bewoners ergens anders heen. Tenzij sponsoren zich melden.

Zorginstelling Careyn moet flink bezuinigen en het tehuis in Vinkeveen is ťťn van de plekken die zal verdwijnen. De lokale politiek wil het centrum open houden. De partij Ronde Venen Belang heeft daarom het plan opgevat om een coŲperatie op te richten, het gebouw over te nemen en zelf zorg in te kopen.

"Ik heb afgelopen jaar al mensen benaderd om te vragen of ze geÔnteresseerd zijn om geld te investeren en het vastgoed van de zorg en dat tegen een aanzienlijk lager rendement",zegt Renť Bultena van Ronde Venen Belang. Geen gek idee, vindt ook zorgonderneming Careyn.

Om het plan uit te voeren is twee miljoen euro nodig. Om mensen over de streep te trekken gaat De Ronde Venen Belang lobbyen in Den Haag voor een belastingvoordeel voor mensen die investeren in de zorg.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -