Instellingen

Kleine vrouwen met gouden tanden beroven man in Vianen

VIANEN - Twee vrouwen hebben zondag met geweld een man beroofd in de Ravenstraat.
Ze vroegen het 56-jarige slachtoffer de weg. De man wees hen de juiste route, waarop de vrouwen hem een omhelzing wilden geven om hem te bedanken. De man wilde dit niet, waarop ze hem op de grond duwden en hem beroofden. Hierna stapten ze in een auto, waarin ook twee mannen zaten, en reden weg in de richting van de Hagenweg. Het slachtoffer alarmeerde de politie, maar die vond de verdachten niet.

SIGNALEMENTEN

De eerste verdachte is een vrouw van ongeveer 30 jaar met een gedrongen postuur. Ze is tussen de 1,55 - 1,60 meter lang. Ze heeft lang donker haar, gedragen in een knot en heeft twee of drie gouden tanden. Ze droeg een blauw shirt, blauwe rok en zwarte kousen of een zwarte panty. Verder droeg ze zwarte schoenen met veters.
De tweede verdachte is een vrouw van ongeveer 50 jaar met een stevig postuur en tussen de 1,60 tot 1,65 meter lang. Ook zij droeg haar lange donkere haar in een knot. Ze heeft meerdere gouden tanden in haar mond. Ze droeg een groen trainingsjack en een joggingbroek.

AUTO

De vrouwen stapten na de beroving in een blauwe auto, mogelijk van het merk BMW, met vermoedelijk een Bulgaars kenteken. De bestuurder van de auto is een man van ongeveer 55 jaar oud. Hij droeg een wit overhemd. Daarnaast zat een man van 30 tot 35 jaar oud. Ook hij droeg een wit overhemd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.