Vrouwen in de rij voor kinky film Fifty Shades of Grey

PROVINCIE UTRECHT - Vrouwen hebben woensdagavond massaal de voorpremière bezocht van de erotische film Fifty Shades of Grey.
Er was in Pathé-bioscopen een speciale Ladies Night georganiseerd. De film werd zeven keer gedraaid en alle voorstellingen waren uitverkocht. Tijdens de Ladies Night werden prijzen verloot en goodie bags uitgedeeld.
Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) is de verfilming van de gelijknamige bestseller van E. L. James, pseudoniem van Erika Leonard. De roman, het eerste deel van een trilogie, vertelt hoe de onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele betoverd raakt door de mysterieuze miljardair Christian Grey.
De twee krijgen een seksuele relatie waarin sadomasochistische rollenspellen de boventoon voeren. Christian is dominant, Ana onderdanig. Het boek is opvallend populair onder vrouwen. In Nederland zijn 1,7 miljoen exemplaren verkocht van het boek, wereldwijd meer dan 100 miljoen.
In de film, geregisseerd door Sam Taylor-Wood, spelen Jamie Dornan en Dakota Johnson de hoofdrol. Donderdag is de première.

Ladies Night Fifty Shades of Grey

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.