Vierde verdachte aangehouden in zaak Les Strijder

PROVINCIE UTRECHT - De politie heeft dinsdag een vierde verdachte aangehouden in de zogenoemde Bosbergzaak, naar de parkeerplaats waar Les Strijder in 2002 dood werd gevonden. De 30-jarige man uit Lelystad is volgens de politie betrokken bij de dood van Strijder.
De destijds 53-jarige Strijder uit Ede reed op 22 november 's nachts weg bij zijn werk bij TNT in Nieuwegein. Anderhalf uur later ontdekte een automobilist op de Bosberg, een parkeerplaats bij Hilversum die bekend stond als homo-ontmoetingsplaats, zijn auto. Naast de wagen lag het lichaam van Strijder. Later bleek dat hij was overleden aan een hartstilstand.
Onlangs werd na een anonieme tip duidelijk dat Strijder op de Bosberg mogelijk is aangevallen en mishandeld door twee broers. Dit was voor de politie reden om het onderzoek te heropenen.
Op 20, 27 januari en op 11 februari werden al een 36, 34 en 27-jarige man uit 't Harde, Warnsveld en Kampen aangehouden. Het zogeheten coldcaseteam van de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.