"Woerdens transportbedrijf neemt V&D-chauffeurs over"

WOERDEN - Het Woerdense transportbedrijf G. Snel gaat de distributie van V&D op zich nemen. Chauffeurs in dienst van het warenhuis worden door het transportbedrijf overgenomen. Dat schrijft de Telegraaf.
De deal zou op 1 april rond moeten zijn. Door de distributie uit te besteden, hoopt het slecht lopende V&D te kunnen besparen. Hoeveel chauffeurs overgaan naar G. Snel in Woerden is niet duidelijk. Desgevraagd laat het transportbedrijf RTV Utrecht weten dat de deal nog niet rond is. De onderhandelingen zijn nog bezig.
Vakbond FNV wil in ieder geval al duidelijkheid over de overgang van 21 chauffeurs van V&D naar het Woerdense G. Snel. De chauffeurs zouden een jaarcontract aangeboden krijgen, terwijl ze volgens FNV recht hebben op een contract voor onbepaalde tijd.
Eerder deze week bleek dat een faillissement van V&D is afgewend. De warenhuisketen heeft naar eigen zeggen met een meerderheid van de betrokken partijen een akkoord bereikt die de basis vormt voor de herstructurering van het bedrijf.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.