Derde schietincident in een week in Utrechtse wijk Overvecht

UTRECHT - De politie onderzoekt een schietincident in de Utrechtse wijk Overvecht. Het was vrijdag het derde incident met een vuurwapen in de wijk in een week tijd. Volgens een woordvoerder van de politie wordt in het onderzoek gekeken naar mogelijke verbanden.
Een man die vrijdag aan zijn auto op de Theemsdreef aan het sleutelen was, werd rond 13.00 uur opgeschrikt door een harde knal. Hij zag dat een ruit van zijn auto gesneuveld was en waarschuwde de politie. Die onderzoekt nu wat er precies is gebeurd. Het gebied rond de auto is afgezet met linten. In de wagen is een kogelhuls gevonden, bevestigt ook de politie.
In de wijk Overvecht hebben deze week meer schietincidenten plaatsgevonden. Donderdag hoorde de bewoonster van een huis aan de Rapenburchdreef aan het begin van de avond een harde knal en bleek er een gat in het raam van haar woonkamer te zitten.
In de nacht van maandag op dinsdag werd een woning aan de Valparaisodreef beschoten. Daar werd ook een busje geraakt door meerdere kogels.
De politie roep getuigen op om zich te melden.

'Derde schietincident in een week in Utrechtse wijk Overvecht'

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.