Gewonde bij demonstratie Motorbeurs

UTRECHT - Op de Motorbeurs in Utrecht is vrijdagmiddag een meisje gewond geraakt tijdens een demonstratie van een motorstunter.
De stuntrijder reed in volle vaart over een stuk circuit, maar ging daarbij onderuit toen hij de macht over het stuur verloor. De motor belandde in de afzetting en schoof door. Het meisje, dat in een gedeelte voor 'aanhang' van de stuntrijders stond, raakte daardoor bekneld.
Uit voorzorg werd alarmnummer 112 gebeld, ambulancepersoneel heeft het been van het slachtoffer vervolgens ingetapet. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

VEILIGHEID

Volgens de organisatie heeft het ongeluk niks met de veiligheid te maken. Juist op de Motorbeurs in Utrecht is dat uitstekend geregeld, zegt woordvoerder Anne-Marie Vos. "We plaatsen stalen barriers en het publiek staat er wat verder vanaf. We hebben het ook gewoon gelaten zoals het was. Op een beurs van ruim een miljoen bezoekers gebeurt altijd wel wat. Dit is goed afgelopen. Onze veiligheid is helemaal in orde."
De motorbeurs is dit jaar drukker dan in lange tijd. De afgelopen dagen kwamen duizenden bezoekers meer dan de jaren daarvoor.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.