Huurster Van Hooijdonk uitgemaakt voor 'dikke kut'

UTRECHT - Het bedrijf van de omstreden huisjesmelker Marcel van Hooijdonk heeft een huurster 'dikke kut' genoemd. De e-mail kwam per ongeluk terecht bij de vrouw uit Utrecht.
De vrouw deed bij Nahuys B.V. haar beklag over stroomuitval. Na wat heen en weer gemail met een van de medewerkers, kreeg ze op een gegeven moment de volgende tekst binnen: "Nou geeft die dikke kut jou de schuld. Dus voortaan als ze wat heeft gewoon laten mailen naar (...)"
Even later ontving de verbijsterde huurster een excuusbericht: "Beste..., Ik heb van (...) zojuist vernomen dat je een mail hebt gekregen die niet voor jou bestemd was met vervelend taalgebruik. Ik heb het uit laten zoeken en het betreft een uitzendkracht die direct verzocht is om zijn spullen te pakken. Excuus voor deze lompheid. De storing zal ik doorgeven aan de monteur."
Van Hooijdonk is al meerdere keren in opspraak gekomen. Hij zou onder meer huurders in Utrecht hebben geïntimideerd en bedreigd hebben. In Nieuwegein zijn er problemen met de brandveiligheid van 24 appartementen. De huurders dreigen op straat te belanden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.