Inzamelingsacties voor gehandicapte Justin

NIEUWEGEIN - Inwoners van Nieuwegein proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hun 18-jarige plaatsgenoot Justin. De jongen raakte in juli 2013 zwaargewond toen hij met zijn scooter onder de sneltram terechtkwam.
Justin heeft een half jaar in coma gelegen en toen hij ontwaakte bleek hij niet te kunnen praten en nauwelijks nog te kunnen bewegen. Volgens zijn zus Ashley communiceert hij nu via zijn ogen. "Als Justin omhoog kijkt bedoelt hij ja, als hij omlaag kijkt is het nee"", aldus zijn zus.
De familie wil Justin graag laten behandelen in Biddinghuizen. Dat gaat om een zeer kostbare en intensieve behandelmethode van 25.000 euro. Door de behandeling wordt het wellicht mogelijk dat Justin meer kan doen met zijn handen.
Voor het ongeluk werkte Justin bij Domino's pizza Nieuwegein. Het bedrijf heeft een stuntweek en dat betekent dat per verkochte pizza 50 cent naar de stichting Just-in case gaat. Ook bij een plaatselijke kapper en ijssalon worden inzamelingsacties gehouden voor de stichting.

Verslaggever Rik Dogger over de inzamelingsactie voor de stichting Just-in case
Justin wil maar één ding: kunnen praten

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.