Automobilist in gezicht geschenen en in elkaar geslagen

DRIEBERGEN-RIJSENBURG - De politie zoekt mensen die meer weten over de mishandeling van twee mannen zaterdagavond in Driebergen.
De slachtoffers reden rond 20.15 uur in hun auto vanaf de Hendrik Kraemerlaan het Nijendal op. De bestuurder werd plotseling met een lampje in het gezicht geschenen. Het was te gevaarlijk om door te rijden en daarom stopten de mannen.
Ze stapten uit en spraken drie jongens aan op hun gedrag. Dat moesten ze echter bekopen met een flink pak slaag. Ze kregen meerdere schoppen en klappen en vluchtten toen in hun auto.

SIGNALEMENTEN

De politie zoekt getuigen van het incident. Een van de verdachten is lichtgetint en 15 à 18 jaar oud. Hij is ongeveer 1.55 meter lang, heeft opgeschoren, donker haar en droeg een leren jasje. De twee verdachte heeft een negroïde uiterlijk en kort, donker, krullend haar. Hij is ongeveer 1.80 meter lang, is tussen de 15 en 18 jaar oud en droeg een spijkerbroek met scheuren en een kort, zwart jack. De derde verdachte heeft ook een negroïde uiterlijk, kort, donker, krullend haar en is ongeveer 1.75 meter lang.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.