Aftrap Dutch Comic Con in Jaarbeurs

UTRECHT - In de Utrechtse Jaarbeurs is zaterdag de eerste Dutch Comic Con van start gegaan. Dit is een Amerikaans fenomeen waar filmsterren, stripboeken, tv-series, games, sciencefiction en fantasy centraal staan.
Comic Con-beurzen zijn erg populair. Er komen grote acteurs naartoe, er worden vaak nieuwe films aangekondigd en bezoekers komen vaak verkleed. In Utrecht komen onder meer acteurs langs uit The Walking Dead, Game of Thrones en Breaking Bad. Ook is er een prijsuitreiking voor verkleed publiek: de Cosplay.

TEKENAARS

Wereldberoemde strip- en comictekenaars komen naar Dutch Comic Con. Zo is onder meer de Britse tekenaar Barry Kitson aanwezig. Kitson heeft zowel voor DC Comics als Marvel gewerkt aan grote titels als Spider-Man, Batman: Legends of the Dark Knight en Wolverine.
Ook zijn er bekende tekenaars uit Nederland aanwezig. Bijvoorbeeld Romano Molenaar, tekenaar van Storm, The Darkness, Witchblade en Tomb Raider, is op Dutch Comic Con aanwezig om vragen te beantwoorden over zijn tekenkunst.

Veel bezoekers komen verkleed naar de Dutch Comic Con in Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.