Harde wind teistert de provincie

PROVINCIE UTRECHT - Het onstuimige weer heeft zondag voor veel overlast gezorgd in de provincie Utrecht. De brandweer heeft sinds zondagmiddag tientallen meldingen van stormschade verwerkt.
Een woordvoerder meldt op Twitter dat het voornamelijk gaat om omgevallen bomen. In IJsselstein was het tramverkeer enige tijd gehinderd vanwege een omgevallen boom. De boom was op een tramspoor terechtgekomen aan de Praagsingel.

INCIDENTEN

In De Meern verloor een automobiliste door de harde wind de macht over het stuur. De auto kwam in de berm terecht, waarna ze twee bomen raakte en op de rand van de sloot tot stilstand kwam. De vrouw raakte niet gewond.
Bij een tankstation aan de A27 in Eemnes bleek een vlaggenmast niet opgewassen tegen de wind. Op de Stanleylaan in Utrecht raakte een steiger los van de gevel. Geschrokken buurtbewoners belden 112 en de brandweer heeft uiteindelijk de steiger weer goed vastgezet.
Ook op andere plekken in de provincie is de brandweer druk in de weer. Zo zijn er onder meer meldingen binnengekomen uit Groenekan, Bilthoven, Woerden en IJsselstein.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.