RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vrouw vermiste Hanno van Mil schrijft emotionele brief

1/2
AMERSFOORT -

De vrouw van de vermiste Hanno van Mil treedt woensdag voor het eerst in de openbaarheid. Dat doet ze met een persoonlijke brief die ze heeft geplaatst op haar Facebookpagina.

In de brief zegt ze dat het een 'bizar' jaar is geweest. Van Mil wordt nu bijna een jaar vermist en er is nog steeds geen spoor of aanwijzing wat er met hem gebeurd zou kunnen zijn. "Voor ons is dit een niet te accepteren, verscheurende onzekerheid waarmee ik met mijn kinderen dag in, dag uit leef."

Verder schrijft ze dat het ook voor haar kinderen heel zwaar is. Naast dat ze hun vader missen, snappen ze niet dat hij van de ene op de andere dag is verdwenen.


LITTEKENS

"Met steun van familie, vrienden en professionals doen we er alles aan om de kinderen door deze moeilijke periode te loodsen in de hoop dat de littekens die zij onvermijdelijk oplopen door de situatie niet onoverkomelijk worden. Ik gun hen, voor zover mogelijk, een zo normaal mogelijke schooltijd, speelafspraken, vrienden."

De vrouw van Hanno van Mil is de groep vrijwilligers die al bijna een jaar te hulp schiet erg dankbaar. "Zij blijven onvermoeibaar meedenken en zetten zich op allerlei manieren in bij de zoekactie naar Hanno. Ze bellen instanties, denken mee met de politie en zamelen geld in voor de zoekactie."


WENS

Ze geeft de moed niet op en haar grootste wens is dat er snel duidelijkheid komt over het lot van haar man. "Mijn op één na grootste wens is dat ik mag blijven rekenen op steun en betrokkenheid, want zonder die gebaren zou deze ondraaglijke situatie nog ondraaglijker zijn."

De 47-jarige Van Mil verdween op 12 april 2014. Zijn auto werd later teruggevonden bij de Pyramide van Austerlitz. Een Coldcase Team van de politie heeft de vermissing nu in onderzoek. De experts hopen verbanden te kunnen leggen tussen verzamelde telefoongegevens, bankinformatie en e-mails.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -