Foto's van verdachte mishandeling conducteur Abcoude: al meerdere tips binnen

ABCOUDE - De politie heeft zeker vier nieuwe tips binnengekregen over de mishandeling van een conducteur in Abcoude. In Opsporing Verzocht werden dinsdagavond foto's getoond van een man die bij het misdrijf betrokken was.
Samen met nog drie anderen zou hij de conducteur begin april hebben geschopt en geslagen op station Abcoude. Na de mishandeling zijn de jongens richting het dorpscentrum van Abcoude gevlucht.
Een getuige heeft gezien dat de groep op Utrecht-Zuilen in de trein stapte. Er is een naam van een mogelijke betrokkene doorgegeven en er hebben zich getuigen gemeld die vertellen dat deze jongens mogelijk eerst naar een feest in Central Studios zijn geweest voor ze in Zuilen op de trein stapten. Daar zouden ze ook iemand hebben lastiggevallen. Ook dat slachtoffer wil de politie graag nog spreken.
Een getuige ving een gesprek over een vechtpartij op van vier jongens in de metro bij station Holendrecht. Op de beelden van die ochtend bij station Holendrecht lijkt inderdaad één van de verdachten te staan. Daarna is hij doorgereisd naar Amsterdam Centraal, waar hij ook gefilmd is.

OVERVAL

Verder kreeg de politie 25 tips over een gewapende overval op de voormalige C1000 in IJsselstein, oktober vorig jaar.
Beide zaken worden woensdag ook behandeld in het RTV Utrecht-opsporingsprogramma Bureau Hengeveld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.