Comic Con betaalt Game of Thrones-acteur alsnog

UTRECHT - Game of Thrones-acteur Joseph Gatt is alsnog betaald door de Dutch Comic Con. De acteur beklaagde zich omdat hij nog geen geld had ontvangen voor zijn optreden in de Utrechtse Jaarbeurs vorige maand.
In een reactie op Facebook schrijft Gatt dat hij direct na het posten van zijn bericht een betaling heeft ontvangen vanuit de persoonlijke rekening van Romy Overdorp, een van de organisatoren. Toch is de acteur nog steeds niet te spreken over de beurs.

GENEGEERD

"In dit hele proces ben ik totaal genegeerd door Ivan Lok, de eigenaar van de Dutch Comic Con. Hij heeft nooit gereageerd op mijn pogingen tot communicatie om deze fout te herstellen. Hij heeft geen excuses aan me aangeboden voor de tijd die ik heb besteed aan dit hele proces."
Gatt zegt nooit meer zaken te willen doen met de organisatoren van de beurs en adviseert iedereen om hetzelfde te doen, of om uiterst voorzichtig te zijn. "De Dutch Comic Con was een enorm succes, ondanks de verschrikkelijke organisatoren, en dankzij de geweldige bezoekers uit heel Europa. Ik hoop dat er een nieuwe editie komt in de toekomst, maar zolang het andere organisatoren heeft."
Ivak Lok kwam eerder in opspraak doordat zijn merchandisewinkel failliet ging. Veel klanten zouden nog steeds op hun bestelde stripboeken wachten. Lok zou volgens klanten inmiddels torenhoge schulden hebben bij leveranciers, zowel in binnen- als buitenland. Lok was eerder niet bereikbaar voor commentaar.
In een reactie zegt de Jaarbeurs niet bekend te zijn met de problemen. Volgens een woordvoerster zijn de organisatoren van de Dutch Comic Con hun betalingsverplichtingen naar hun toe nagekomen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.