RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Automobilist rijdt fietsers aan tijdens achtervolging

MAARTENSDIJK - In Groenekan heeft donderdagmiddag een automobilist twee fietsers aangereden tijdens een achtervolging. Ook is een auto op de Leyenseweg in Bilthoven aangereden door de vluchtende automobilist.

De man reed rond 16.15 uur in een auto met Belgisch kenteken in Maartensdijk. Agenten vonden dat hij zich verdacht gedroeg en hielden hem en zijn bijrijder in het vizier. Toen de automobilist de politiewagen zag, reed hij met hoge snelheid weg in de richting van Groenekan.

De politie reed de auto achterna en zag hoe op de Voordorpsedijk twee fietsers werden geschept. En van hen moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis. De verdachten reden verder en botsten op de Leyenseweg in Bilthoven tegen een auto.

De agenten raakten de verdachten kwijt, maar vonden de auto met het Belgische kenteken leeg terug in het Leijense bos in Bilthoven. Direct werden een helikopter en politiehonden ingeschakeld om de twee verdachten op te sporen. Ondanks een urenlange zoektocht van tientallen agenten zijn de twee niet gevonden.

De politie probeert de mannen nu te achterhalen via de auto van de verdachten. Het is volgens een politiewoordvoerster nog niet duidelijk of de auto is gestolen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -