Nog iets meer geld nodig voor behandeling gehandicapte Justin

VLEUTEN - Een voetbalwedstrijd om het laatste benodigde geld binnen te halen voor de zwaargehandicapte Justin uit Nieuwegein, heeft 870 euro opgeleverd. Daarmee is het einddoel in zicht: voor de intensieve therapie is nu nog iets meer dan duizend euro nodig.
De wedstrijd is een jaarlijks evenement, waarbij bezorgers en bakkers van het pizzabedrijf Domino's tegen elkaar spelen. Gewoon voor de lol, maar deze keer werd er ook geld ingezameld voor Justin, oud-medewerker van het pizzabedrijf.
De 18-jarige Justin raakte twee jaar geleden ernstig gewond bij een tramongeluk. Sindsdien zit hij in een rolstoel en kan hij niets meer zelf. Communiceren doet hij met oogbewegingen. De therapie waarmee hij verder kan revalideren kost in totaal 25.000 euro, maar wordt niet gedekt door de verzekering. Daarom zamelt zijn familie geld in, via de Stichting Justin Case. Vóór de wedstrijd had Justin nog 2.000 euro nodig.
Het is niet de eerste keer dat de collega's van Justin geld voor hem inzamelen, vorige week doneerden ze ook al een bedrag van 2700 euro. Het nu opgehaalde bedrag (870 euro) schiet nog maar net te kort om definitief met de therapie te beginnen, maar het is weer een flinke stap in de goede richting.

Domino's voetbalt voor Justin

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.