Tabletdieven gezocht in Zeist

ZEIST - De politie in Zeist zoekt twee straatrovers die een tablet hebben gestolen. De politie hoopt dat getuigen meer weten over de roof van afgelopen vrijdag.
Bij het busstation aan de Slotlaan zat het slachtoffer met een tablet in de hand op een bankje te wachten. Twee jongens op de fiets reden langs. De jongen die achterop zat sprong eraf en griste de tablet uit de handen van het slachtoffer.
De daders gingen er na de roof razendsnel vandoor op de fiets. Het slachtoffer ging nog achter de mannen aan, maar kon ze helaas niet meer bijhouden. De politie hoopt dat getuigen hebben gezien in welke richting de straatrovers zijn gevlucht.
De eerste dader is een lichtgetinte man van ongeveer 20 á 25 jaar oud, 1.70 á 1.75 cm lang, normaal postuur, zwart kort gekruld haar. Hij was gekleed in een geel T-shirt met op de voorkant een print, een donkerblauwe spijkerbroek en hoge sportschoenen. Hij stal de tablet.
De tweede dader is een donkergetinte man van 20 á 25 jaar oud, 1.65 á 1.70 cm lang, normaal postuur, kort zwart haar. Hij was gekleed in een donker gekleurd overhemd en een spijkerbroek. Hij bestuurde de fiets.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.