Moord op Rianne schokt basketbalclub New Stars

NIEUWEGEIN - Basketbalclub New Stars in Nieuwegein heeft geschokt gereageerd op de gewelddadige dood van oud-lid Rianne Brouwer. Vrijdag werd de 27-jarige studente vermoord in een flat in Maastricht.
New Stars schrijft op de clubsite: "Vandaag bereikt ons het verschrikkelijke bericht dat oud-lid, en dochter van één van onze leden, Rianne Brouwer op 27-jarige leeftijd om het leven is gekomen. Wij wensen Jan en zijn familie, vrienden, oud-teamgenoten en iedereen die Rianne een warm hart toedraagt heel veel sterkte in deze moeilijke periode."
De vrouw zou maandag beginnen met haar promotie aan de Universiteit Maastricht. De promovenda zou onderzoek gaan doen bij de faculteit Psychology and Neuroscience, meldt de regionale omroep in Limburg L1.
De studente was aan het verhuizen en werd zwaargewond gevonden door haar vader. De politie hield zondag een verdachte aan in Luik. Hij moet nog verhoord worden. In de Vlaamse media werd gemeld dat het om de vriend van de vrouw zou gaan, maar dat klopt volgens de Nederlandse politie niet.
Het is nog onduidelijk welk motief schuilgaat achter de moord op de studente.

Moord op Nieuwegeinse studente nog een raadsel

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.