Utrechts hotel krijgt Contador en Nibali te gast: 'Heel blij'

UTRECHT - De grote Tour-favoriet Alberto Contador overnacht rondom de start in het Utrechtse Carlton President Hotel, net als titelverdediger Vincenzo Nibali en de Veenendaalse renner Wilco Kelderman.
Dat staat in het routeboek, dat woensdag is vrijgegeven door de Tour-organisatie. Daarin staat alle logistieke info over de etappes, teams, hotels en de route die het peloton aflegt.
Veel andere ploegen zoeken hun heil buiten de stad Utrecht. Zo zit Christopher Froome (Sky) in Hotel Oud London in Zeist. Daar heeft het personeel al een gele loper uitgerold. Ook gaan enkele ploegen naar het Hilton Hotel in Soestduinen en het Amrâth Hotel in Maarsbergen.

BLIJ

Het Carlton President Hotel wist net als de andere hotels al een tijdje dat er Tour-renners zouden komen, maar dat er zulke grote namen tussen zitten is extra mooi. "Het personeel weet het al een aantal weken", zegt medewerker Peter. "Er werken hier veel wielerfanaten, zij reageerden heel blij op het nieuws dat Contador bij ons komt."
De renners worden door het hotel behandeld zoals iedere gast. Wel gaan medewerkers extra goed opletten dat er geen ongenodigde gasten door het gebouw gaan lopen.

De manager van het Carlton Hotel over de Tour-gasten

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.