TivoliVredenburg en Eemhuis vieren verjaardag

UTRECHT - Zowel TivoliVredenburg in Utrecht als het Eemhuis in Amersfoort vieren hun eenjarig bestaan. De Utrechtse muziektempel viert zijn verjaardag zaterdag met optredens van 's ochtends vroeg tot diep in de nacht. In Amersfoort was er een dj en een markt.
Er was de afgelopen jaren in Amersfoort veel te doen over de bouwkosten van het Eemhuis, maar de bezoekerscijfers overtreffen alle verwachtingen. Zo waren in mei al een miljoen mensen de drempel gepasseerd, op weg naar de bibliotheek, Kunsthal KAdE of Archief Eemland.
Zo voorspoedig ging het niet voor TivoliVredenburg. Het pand met zalen voor alle muziekstijlen kampt met tekorten en tegenslag. Zo vielen platen in de grote zaal naar beneden en werden en geluidslekken ontdekt.
Niettemin komt de organisatie zaterdag met het TivoliVredenburg Festival waar bezoekers eenmalig 30 euro voor betalen en vervolgens kunnen kiezen uit optredens van tientallen artiesten, onder wie De Jeugd van Tegenwoordig, Triggerfinger, Mister & Mississippi, Extince, Giovanca, Kenny B, Zuco 103 en Navarone.

TivoliVredenburg en Eemhuis vieren eerste verjaardag

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.