Win VIP-Tourkaarten bij Radio M Utrecht

UTRECHT - Beleef de start van de Tour de France van heel dichtbij! Radio M Utrecht geeft VIP- en tribunekaarten weg voor de Grand Départ in Utrecht op zaterdag 4 juli. Luister naar de regionale zender op vrijdag 26 juni en woensdag 1 juli en maak kans!
Op zaterdag 4 juli start de Tour de France vanuit Utrecht. Luisteraars van Radio M Utrecht FM 93.1 kunnen dit speciale moment op een wel heel bijzondere manier beleven. Natuurlijk zendt de radiozender live de start uit maar Radio M Utrecht geeft ook tien tribunekaarten en twee VIP-kaarten weg!
Op vrijdag 26 juni zijn overdag ieder uur twee tribunekaarten te winnen en op woensdag 1 juli geeft Conny Kraaijeveld in Aan Tafel! tussen 12.00 en 14.00 uur twee VIP-kaarten weg.
Winnaars van de tribunekaarten kunnen op de dag van de Tourstart plaatsnemen op de gemeentetribune langs het parcours bij de Jaarbeurs. De winnaar van de VIP-kaarten is samen met een gast op zaterdag 4 juli welkom op het VIP-Park bij de Jaarbeurs. Dit park ligt aan het parcours met een fantastisch uitzicht op de start. In de loge wordt gezorgd voor heerlijke hapjes en drankjes en gezellig entertainment.
Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Win VIP Tourkaarten bij Radio M Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.