RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dollemansrit door Nieuwegein eindigt met arrestatie

1/3
NIEUWEGEIN -

De politie heeft vrijdag een 43-jarige automobilist uit Rhenen aangehouden na een wilde achtervolging door Nieuwegein waarbij de man auto's ramde en dreigde tegen het verkeer in de A27 op te rijden.

De achtervolging begon toen een agent buiten diensttijd de man op de Waterlinieweg betrapte op diverse verkeersovertredingen. De agent lichtte daarop zijn collega's in.

De gealarmeerde agenten gaven de man een stopteken maar dat negeerde hij. Daarop werd de achtervolging ingezet. Dat ging er niet zachtzinnig aan toe: uiteindelijk raakten drie politiewagens beschadigd.

In Vreeswijk reed de vluchtende automobilist zichzelf klem. Om te ontsnappen, reed hij over het lege terras van een pizzeria heen en ramde hij twee auto's met inzittenden.

Toen de man dreigde tegen het verkeer in de A27 op te rijden, besloten agenten om hun auto ervoor te zetten zodat hij wel moest stoppen. Daarna werd de man met het nodige geweld uit de auto gehaald en gearresteerd. Eťn agent raakte bij de schermutseling lichtgewond.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -