RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Toespraken, muziek en dans bij herdenking MH17 in Nieuwegein

NIEUWEGEIN -

Familie, vrienden en bekenden van de slachtoffers van de MH17-vliegramp gaan niet alleen praten, maar ook muziek maken en dansen tijdens de herdenking in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Op vrijdag 17 juli is het precies een jaar geleden dat het vliegtuig van Malaysia Airlines boven OekraÔne neerstortte. Tijdens de plechtigheid worden ook de namen van alle slachtoffers opgelezen. Bij de ramp kwamen alle 298 mensen aan boord om het leven, onder wie 196 Nederlanders.

De besloten herdenking is van 14.00 tot 15.45 uur en is georganiseerd door de Stichting Vliegramp MH17. De stichting laat weten dat het programma van deze herdenking door de nabestaanden van de ramp zelf is samengesteld. Naast nabestaanden uit Nederland komen er ook enkelen uit andere landen.

Ook premier Rutte is te gast, net als de ministers Van der Steur (Veiligheid en Justitie), Koenders (Buitenlandse Zaken) en Plasterk (Binnenlandse Zaken) en staatssecretaris Mansveld (Infrastructuur en Milieu).Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -