Bloemetje van PostNL voor uitgescholden Tourvrijwilligster

UTRECHT - PostNL heeft een bos bloemen laten bezorgen bij de Tourvrijwilligerster die afgelopen zaterdag werd bedreigd door een woedende postbezorger. De medewerker van het postbedrijf ging door het lint omdat hij het parcours van de Tour de France niet zomaar kon passeren.
De man rukte de hekken omver en beet de Tourvrijwilligster toe dat hij haar tanden uit haar mond zou slaan als ze hem zou tegenhouden. Twee toegesnelde verkeersregelaars konden de oververhitte postbezorger ook niet tegenhouden.
Zijn werkgever liet later weten dat de man veel spijt heeft van zijn gedrag. Het was erg heet, de man had de post van een zieke collega erbij gekregen en hij had al 20 minuten gezocht naar een opening in het parcours om over te steken. Op het kaartje bij het bloemetje wordt excuses aangeboden.
De Tourvrijwilligster laat aan RTV Utrecht weten dat ze veel is aangesproken na het incident, dat door media wereldwijd is getoond. Ze is blij met de bloemen en wat haar betreft is de zaak daarmee afgedaan. Ze gaat dan ook geen aangifte doen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.