Vrouw bedreigd en beroofd van snorscooter in Woerden

WOERDEN - Een 24-jarige vrouw is zaterdag in Woerden beroofd van haar snorscooter door twee jongemannen die haar bedreigden met een steekwapen. Ze bleef ongedeerd.
De vrouw reed over de Hoge Rijndijk en werd ter hoogte van de toren afgesneden door het tweetal, ook rijdend op een scooter. De vrouw kon niet meer verder rijden en moest onder bedreiging van een steekwapen haar scooter afstaan. De twee verdachten reden daarna terug over de Hoge Rijndijk in de richting van de Lindelaan.

SIGNALEMENT

De politie is op zoek naar de twee mannen. Een van de mannen heeft een lichtgetinte huidskleur, is ongeveer 1.65 meter lang en een slank postuur. Hij droeg een pet en een donkere jas met spijkerbroek. De andere verdachte heeft een donkere huidskleur en is ongeveer 1.75 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een pet, een donkerblauwe jas en een lichtbruin schoudetasje.
De gestolen scooter is bruin van kleur en valt op door het donkerbruin geweven zadel. Mensen die meer weten over de beroving kunnen contact opnemen met de politie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.