"Politie-inval in woning Amsterdam om Ali B."

AMSTERDAM - De politie is dinsdagavond met een arrestatieteam een woning in Amsterdam binnengevallen op zoek naar de voortvluchtige crimineel Ali B.. Dat meldt de NOS. De man ontsnapte vorige week uit een instelling in Den Dolder. B. is niet gevonden.
B. woonde voor zijn detentie in Amsterdam-West en de politie vermoedt dat hij zich daar nu schuilhoudt. Volgens de politie kan de 23-jarige man zeer gevaarlijk zijn. De man gebruikt medicijnen maar heeft die niet bij zich.
De voortvluchtige crimineel ontsnapte dinsdag uit een psychiatrische instelling in Den Dolder. Hij zat een gevangenisstraf van drie jaar uit en zou over een paar maanden vrijkomen. De voortvluchtige man zat vast voor geweld en wapenbezit en was vanuit de gevangenis in Zwolle naar Den Dolder gebracht voor een vrijwillige anti-agressietraining. Hij zou in november vrijkomen.
B. komt uit een criminele familie. Eén van zijn broers is tot levenslang veroordeeld vanwege een liquidatie en een ander staat op de nationale opsporingslijst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.