Jongens proberen vrouw op fiets te beroven in Woerden

WOERDEN - Twee jongens op een snorfiets hebben donderdagmiddag in Woerden tevergeefs geprobeerd een vrouw te beroven van haar tas.
De vrouw fietste rond 16.45 uur over de Vossenschanslaan toen de twee jongens haar om geld vroegen. Even later kwamen de jongens terug en probeerden ze haar tas van haar stuur te grissen. De 57-jarige vrouw kwam daarbij ten val. De verdachten gingen er zonder buit vandoor.

SIGNALEMENT

De politie hoopt dat getuigen iets gezien hebben en zich melden. Een van de jongens is ongeveer 17 jaar oud, heeft een lichtgetint uiterlijk, een slank postuur en sprak Nederlands en een buitenlandse taal. De jongen had een blauwe spijkerbroek, een zwarte trui met capuchon en witte sportschoenen aan. Hij had een helm op.
De tweede verdachte is jonger, heeft een lichtgetinte huidskleur en een gezet postuur. Hij had donkere krullen en sprak ook Nederlands en een buitenlandse taal. Hij droeg donkerblauwe badslippers en een glimmend trainingspak. Ook had hij een opvallende gouden hoektand in zijn mond.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.