"Pak onveilige C.H. Letschertweg in De Meern aan"

DE MEERN - De Letschertweg in De Meern is levensgevaarlijk en daar moet snel wat aan gedaan worden. Dat zegt de automobiliste die daar afgelopen week een ongeluk kreeg. Ze reed met haar twee kinderen op de achterbank, toen ze ineens van de weg raakte.
"Uiteindelijk is mijn auto gaan draaien en ben ik tegen een boom aan geknald", vertelt Claudia de Graaf. "Ik heb mijn handrem gebruikt en door de boomstroken is m'n auto weer gaan draaien en ben ik doorgegegleden tot een halve meter voor het water."
Claudia wordt verdrietig, maar tegelijkertijd ook blij bij het zien van de boom waar ze tegenaan kwam. De boom voorkwam dat zij en haar kinderen in het water terechtkwamen. "De boom heeft min of meer ons leven gered."

SNELHEID

Claudia is niet de enige die een ongeluk kreeg op de weg. In een maand tijd ging het drie keer mis. Daarom hoopt ze dat de verkeerssituatie wordt aangepakt. "Er staat wel een bord 50, maar dat is zeker te hard. Ik denk ook dat automobilisten harder rijden dan 50, dus er moet een bord van 30 kilometer per uur komen of een drempel."
Volgens Claudia is de politie het met haar eens. Daarom schreef ze op hun advies een brief naar de gemeente, die beloofde de situatie op de Letschertweg serieus te gaan nemen. "We bespreken dit in een eerstvolgend wijkverkeersoverleg met de wegbeheerder, de politie en het wijkbureau", aldus de gemeente in een verklaring.

"Pak onveilige C.H. Letschertweg in De Meern aan"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.