Concurrenten niet bang voor online supermarkt Picnic

AMERSFOORT - Jumbo en Albert Heijn gaan graag de strijd aan met hun nieuwe online concurrent Picnic. Tegen RTV Utrecht zeggen beide supermarktketens niet bang te zijn voor Picnic.
Ze willen naar eigen zeggen hun eigen koers blijven varen. Online supermarkt Picnic kondigde gisteren aan Nederland te willen gaan veroveren, ze beginnen in Amersfoort. Bij het bedrijf kunnen klanten alleen online hun boodschappen doen, die dan een dag later thuisbezorgd worden.
"We volgen alle nieuwe initiatieven op de voet en zijn tegelijkertijd zelf ook nog volop in ontwikkeling", geeft Albert Heijn aan. Ook Jumbo volgt de ontwikkelingen, maar "we blijven onze eigen koers varen".

PRIJSGARANTIE

Picnic kondigde aan de laagste prijs te garanderen, iets dat Jumbo nu ook doet. Of Picnic die belofte kan waarmaken wilde een woordvoerder van Jumbo niet zeggen.
Op dit moment maken 150 Amersfoorters gebruik van Picnic. In september is de digitale levensmiddelenwinkel voor alle Amersfoorters beschikbaar. Daarna volgt als het goed is de rest van Nederland.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.