Quad over de kop in Amersfoort

AMERSFOORT - In Amersfoort is maandagavond een bestuurder van een quad gewond geraakt. Het slachtoffer was aan het crossen door park Schothorst toen hij de macht over het stuur verloor in een bocht en met de quad en al over de kop sloeg.
De bestuurder had onder meer een hoofdwond. Hij is behandeld door ambulancepersoneel en daarna overgebracht naar het UMC Utrecht.
Er gebeuren vaker ongelukken met quads. Veilig Verkeer Nederland wil de vierwielers van de openbare weg hebben omdat ze volgens de organisatie te gevaarlijk zijn.
In het Groningse dorp Farmsum viel zondag nog een dode bij een aanrijding tussen een auto en een quad. De 50-jarige vader van het 24-jarige slachtoffer raakte zwaargewond. Een inzittende van de auto raakte licht gewond aan zijn gezicht. Waarschijnlijk heeft de bestuurder van de quad de auto over het hoofd gezien.
Donderdag overleed een 19-jarige quadbestuurster uit Nederland op het Griekse eiland Kos. Het slachtoffer was samen met haar vriend en een ander stel op vakantie.

Quad over de kop in Amersfoort

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.