Mes gevonden in de buurt van vindplaats lichaam

UTRECHT - In het gebied waar zondag een lichaam is opgegraven, heeft de politie Utrecht meerdere spullen veiliggesteld, waaronder een mes. RTV Utrecht-verslaggever Floris Prenger was hiervan getuige en maakte opnames met zijn telefoon.
Agenten vonden het wapen aan de andere kant van de bosjes waar het stoffelijk overschot is aangetroffen. De politie zoekt uit of het mes te maken heeft met de vondst van het lichaam.
Het is nog onduidelijk of het stoffelijk overschot bij de De Muinck Keizerbrug in Utrecht, het lichaam van de vermiste Sandra García Geraldino (45) is. De identiteit is volgens de politie nog niet vastgesteld.
Na afronding van het forensisch onderzoek is het gevonden lichaam in de loop van de nacht geborgen, maar de plaats delict blijft intact en is afgezet met zwarte schermen. Politiemensen zoeken de omgeving nog af.
Vrijwilligers van Signi Zoekhonden gingen zondag op eigen initiatief op pad en vonden vrij snel een lichaam dat in de bosjes was begraven. De politie zocht vorige week zelf ook al in dit gebied.
Sandra García Geraldino is spoorloos sinds 31 juli. Haar ex-man zit vast vanwege de verdwijning. De 42-jarige Silvester L. woont vlakbij de plek waar de vrouw is gevonden.
De recherche vraagt leden van de naburige atletiekclub Phoenix om tips. In een brief wordt sporters gevraagd of ze in de periode van 31 juli 20.00 uur t/m 4 augustus 22.00 uur iets bijzonders hebben gezien in de buurt van de De Muinck Keizerbrug.

Verslaggever Floris Prenger bij de vindplaats (12.00 uur)
Jeanette Kruit en hond Peddel van Stichting Signi Zoekhonden troffen het lichaam zondag aan.
De politie vindt een mes vlakbij de plek waar ook het lichaam werd gevonden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.