RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Stille tocht voor vermoorde Sandra

UTRECHT -

In Overvecht is vrijdag een stille tocht voor de vermoorde Sandra Garciá Geraldino, die vermoedelijk is omgebracht door haar ex Silvester L.

Sandra wordt van 16.00 tot 18.00 uur herdacht bij crematorium Daelwijck aan de Floridadreef. Die bijeenkomst is besloten. Om 18.00 begint de stille tocht, daarbij is iedereen welkom.

De tocht eindigt bij de De Muinck Keizerbrug. Daar is haar lichaam zondag gevonden.


KLEDING

Deelnemers aan de stille tocht worden opgeroepen in het wit en/of paars gekleed te komen. De kleur paars staat symbool voor rouw. Ook kunnen deelnemers aan de tocht witte bloemen neerleggen op de plek waar Sandra is gevonden.

Na vrijdag wordt Sandra's lichaam overgebracht naar de Dominicaanse Republiek. Daar komt ze oorspronkelijk vandaan. De familie van Sandra vliegt met haar mee.


MOORDZAAK

Sandra (45) was al sinds eind juli vermist. De politie kreeg een tip over een plons in de Vecht en zocht met een sonarboot in de rivier, maar kon haar niet vinden. Dat lukte zondagavond een team van vrijwilligers van Signi Zoekhonden wel. Sandra lag in de bosjes.

Waarschijnlijk heeft haar ex Silvester L. (42) haar daar neergelegd. Sandra had met hem een tweeling en zou in Nederland zijn geweest om met hem te praten over de voogdij.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -