Getuigen gezocht van zedendelict Wilhelminapark

UTRECHT/UTRECHT - Twee mannen hebben zaterdag een fietsster lastiggevallen in het Utrechtse Wilhelminapark. Ze wilden de 26-jarige vrouw uit Rotterdam seksueel misbruiken. De politie zoekt getuigen.
Tussen 04.30 en 05.30 uur fietste de vrouw op het fietspad ter hoogte van het restaurant in het park. Hier werd ze door twee mannen op een fiets tegengehouden. De twee probeerden onzedelijke handelingen bij haar te verrichten. De vrouw gilde zo hard dat de mannen er vandoor gingen in de richting van het centrum, maar ze namen wel haar tas mee.
Het gaat om twee lichtgetinte mannen van ongeveer 25 jaar oud, met een fiets. Zij spraken met een accent en één van hen droeg een petje. Eind vorige maand werden ook al twee vrouwen lastiggevallen, in de buurt van de Nobelstraat. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde daders gaat.
De politie roept getuigen, of mensen die meer weten over deze zaak, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook vrouwen die slachtoffer zijn geworden van een soortgelijk delict, wordt gevraagd aangifte of melding bij de politie te doen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.