Sterrenrestaurant De Hoefslag weer open na brand

BOSCH EN DUIN - Sterrenrestaurant De Hoefslag in Bosch en Duin gaat woensdag weer open. Na een brand op vrijdag 14 augustus moesten het restaurant en de bistro dicht.
De brand was snel onder controle, maar de rook- en roetschade was aanzienlijk. Daardoor moest het restaurant veel klanten die al hadden gereserveerd teleurstellen.
De afgelopen twee weken is druk gewerkt aan de heropening. "Soms waren er 30 tot 40 mensen tegelijk aan het werk", zege mede-eigenaar Marco Peek. "We zijn blij dat het uiteindelijk nog meevalt en dat we woensdag weer open kunnen."
De bistro van De Hoefslag gaat donderdag, één dag later dus, open.

HISTORIE

De Hoefslag haalde in de jaren zeventig onder chef-kok Gerard Fagel zijn eerste Michelinster. De keuken werd in 2007 voor zes ton vernieuwd. Sinds 2009 zwaait chef-kok Karl van Baggem er de scepter.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.