Tivoli neemt maatregelen na massale vechtpartij

© Twitteraccount @wijkagenthoreca
UTRECHT - TivoliVredenburg neemt maatregelen na de rellen van afgelopen weekend. Het Utrechtse muziekcentrum wil de uitstroom van bezoekers beter regelen.
Na het feest genaamd Vunzige Deuntjes in de nacht van zaterdag op zondag sloeg de vlam in de pan. Bezoekers gooiden glazen naar agenten, waarna de politie een groep van ongeveer honderd man uit elkaar probeerde te drijven.
Kort voor de rellen was al een klein vechtpartijtje. Daarmee waren de uitsmijters zo druk dat ze de opstopping bij de uitgang niet konden voorkomen. In de toekomst gaat TivoliVredenburg in zulke gevallen de uitloop vertragen.
"Bijvoorbeeld door de muziek iets langer door te laten gaan", zegt een woordvoerder. "Ook kunnen we publiek via een andere uitgang naar buiten laten gaan."

VERDACHTEN

Afgelopen weekend zijn vier mannen al aangehouden. Zij zijn inmiddels weer vrij en hebben een boete betaald. De politie zoekt meer verdachten en dreigt beelden van bewakingscamera's te laten zien in RTV Utrecht-opsporingsprogramma Bureau Hengeveld als relschoppers zich niet vrijwillig melden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.