Duo mishandelt en berooft man bij Nieuwegeinse bushalte

NIEUWEGEIN - Bij een bushalte in Nieuwegein is zondagavond een man mishandeld en beroofd. Het slachtoffer werd bij de Diepenbrocklaan uit het niets door twee mannen in zijn gezicht geslagen en vervolgens in de hoek van de bushalte geduwd.
De verdachten riepen dat zij de tas van de man wilden hebben. Daarbij werd het slachtoffer nog een een paar keer geslagen. Hij gaf zijn tas met waardevolle spullen daarom af aan de verdachten en ook zijn telefoon, die hij nog in zijn hand had, werd gestolen.

ONDERZOEK

De mannen renden na de beroving weg in de richting van park Kokke Bogaard. Het slachtoffer meldde zich direct bij de politie en deed aangifte. De politie onderzoekt de zaak.
De politie roept getuigen op om zich te melden en heeft duidelijke signalementen. De eerste verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur. Hij is ongeveer 1,75 meter lang en tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een donker trainingspak en had een capuchon op.
Ook de tweede verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur. Hij is rond de 1,75 meter lang en tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een donker trainingspak met drie witte strepen op de mouwen en een capuchon op zijn hoofd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.