Recherche mist nog informatie over vermoorde Sandra García Geraldino

UTRECHT - De politie roept de hulp in van het publiek om meer duidelijkheid te krijgen over de laatste dagen van de omgebrachte Sandra García Geraldino. De opsporingsprogramma's Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld besteden aandacht aan de zaak. De vrouw werd eind juli voor het laatst levend gezien. Haar partner is aangehouden wegens betrokkenheid bij haar dood.
Het lichaam van de sinds 31 juli vermiste Dominicaanse vrouw werd zondag 16 augustus gevonden bij de J.M de Muinck Keizerbrug in Utrecht. De 45-jarige vrouw bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. De politie heeft een Team Grootschalig Opsporing (TGO) geformeerd, maar die weet nog niet precies wat ze in de laatste dagen heeft gedaan en waar ze geweest is.
In de opsporingsprogramma's worden onder meer beelden getoond van haar aankomst op Schiphol vanuit Spanje, waar ze woonde. Op de video is te zien dat Sandra García Geraldino een blauwe schoudertas bij zich had. Deze tas is verdwenen en de recherche wil graag weten waar de tas is.
Opsporing Verzocht wordt vanavond uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. Het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld wordt op RTV Utrecht uitgezonden op woensdag 2 september om 13.25 uur en wordt elk uur herhaald.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.