Toekomst dansschool De Meern erg onzeker

DE MEERN - Met dansschool Get Motivated in De Meern blijkt meer aan de hand dan alleen geluidsoverlast.
De locatie van de dansschool aan de Dompelaar moest tijdelijk dicht. Buren klaagden over geluidsoverlast. Vervolgens bleek dat de eigenaar van de dansschool geen vergunnig heeft. In afwachting van een uitspraak over de vergunning kunnen er voorlopig geen danslessen worden gegeven.

TANKSTATION

In de buurt staat ook nog eens een tankstation. Hierdoor is het gebied een zogeheten veiligheidszone. In bedrijfspanden die in de omgeving staan, mogen dan slechts maximaal vijf mensen aanwezig zijn.
Een woordvoerder van de dansschool zegt nu dat ze bij de verhuizing naar het pand door de makelaar, de eigenaar van het gebouw en de gemeente verkeerd voorgelicht te zijn.

PETITIE

De dansschool is een petitie gestart die ze aan de gemeente Utrecht gaan overhandigen. De petitie is meer dan duizend keer ondertekend.
Gisteren spraken SP, D66 en VVD met Jan van Zanen over de zaak. Die heeft beloofd het vandaag met wethouder Jansen te bespreken en zo snel mogelijk uitsluitsel te geven. Donderdagavond organiseert de dansschool een informatieavond.

Reportage over de problemen bij dansschool Get Motivated

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.