Meterslange bus moet imago carpoolplaats A1 verbeteren

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De carpoolplaats langs de A1 bij Bunschoten heeft een slecht imago en daar moet nodig verandering in komen. Dat dacht Ted Deckers, die er sinds kort een 18 meter lange bus heeft neergezet.
De bus draagt de naam Café Mobiel en moet een plek worden waar mensen kunnen samenkomen, bijvoorbeeld om koffie te drinken, te vergaderen of een hapje te eten. Ook kunnen mensen flexwerken in de bus.
Op dit moment komen er vooral cruisende homoseksuelen op de parkeerplaats af die op zoek zijn naar seksueel contact. De bus moet juist zorgen voor meer sociale controle. Deckers hoopt dat er met de komst van de bus een ander publiek op de carpoolplaats afkomt.
"Vertegenwoordigers, taxichauffeurs, opa en oma met hun kleinkind die aan een rustmomentje toe zijn, of voor een sanitaire stop, er zijn genoeg redenen om hier naartoe te komen", vertelt Deckers.
Het meterslange voertuig mag in ieder geval de komende twee jaar blijven staan. Als het een succes is, hoopt Ted meer carpoolplaatsen in Nederland te mogen oppoetsen.

Meterslange bus moet imago carpoolplaats A1 verbeteren

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.