RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bioscoop De Sterrenkijker in Leidsche Rijn bijna open

1/3
UTRECHT -

CineMec-bioscoop De Sterrenkijker in Leidsche Rijn is niet bang voor concurrentie van een nieuw te bouwen megabioscoop bij de Jaarbeurs. Dat zegt directeur Gerben Kuipers voorafgaand aan de opening van CineMec volgende week. RTV Utrecht nam alvast een kijkje in de nieuwste bioscoop van de stad.

Directeur van CineMec Gerben Kuipers: "Ik geloof dat er mensen zijn die nu niet naar de binnenstad gaan, maar hier wel naar de bioscoop gaan. En de mensen die nu naar de binnenstad gaan, ontdekken dat er aan de rand van de stad iets heel moois is."


STERRENKIJKER

De gemeente Utrecht hoopt met een grote bioscoop bovenop de A2 dit deel van de stad aantrekkelijker te maken. CineMec heeft zeven zalen en tweeduizend stoelen. De bioscoop gaat De Sterrenkijker heten. Kuipers: "Op het dak is een speciale rooftopcinema. Hier zit je lekker 's avonds in de avondzon. Je ziet de sterren op het doek en als je omhoog kijkt als het donker wordt, dan zie je de echte sterren."

De officiŽle opening voor genodigden vindt plaats op 18 september. Op 21 september is de landelijke premiŤre van Natuur in de Delta, de opvolger van natuurfilm De Nieuwe Wildernis. CineMec is ook een filmlocatie tijdens het Nederlands Filmfestival, dat op 23 september begint.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -