Trees Noldus heeft goede nacht achter de rug na vermissing

ZEIST - Het gaat goed met Trees Noldus. 24 uur geleden vreesden haar kinderen nog voor haar leven, maar de Zeister oma heeft een goede nacht achter de rug en blijkt niets aan haar dwaaltocht overgehouden te hebben.
De vrouw met Alzheimer werd donderdagochtend gevonden in Maarn nadat ze ruim 48 uur kwijt was. Ze zou een stukje gaan wandelen maar de instelling waar ze woont kon haar niet meer vinden omdat haar GPS-tracker het niet deed.
"Het gaat helemaal goed", zegt dochter Karlijn van de Lest vrijdagochtend tegen RTV Utrecht. "Ze heeft goed geslapen en herkent ons."
Van de Lest heeft niet het idee dat haar moeder erg geschrokken is van haar bizarre avontuur. "Ze kan ons niet vertellen waar ze is geweest. Maar dat was altijd al zo."

MAARN

Trees Noldus werd gevonden in de bossen van Maarn na een tip van een burger. Ze was helemaal natgeregend en heeft waarschijnlijk vooral door het bos gelopen.

GPS

Het is niet duidelijk waarom haar GPS-apparaat niet werkte. "Dan hadden we haar de eerste avond op kunnen halen", zegt Van de Lest.
De kinderen van Trees Noldus overleggen nu met haar instelling of ze in de toekomst nog wel in haar eentje wandelingetje kan en mag maken. "Ze is niet het type dat achter de geraniums gaat zitten."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.